088-8800300 info@180.nl

Trajecten die werken!

Trajectbegeleiders

Ervaren specialisten

Work-Wise Direct biedt jongeren uit de jeugdzorg, ex-gedetineerden en (jonge) statushouders met afstand tot de arbeidsmarkt een langlopend traject, intensieve begeleiding en een aanpak op maat. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de trajectbegeleider.

Als u met ons in zee gaat kunnen we op drie manieren samenwerken. Ofwel onze trainers leiden uw professionals op in de aanpak Work-Wise Direct. We kunnen u ook volledig ontzorgen: dan koopt u trajecten bij ons in en onze trajectbegeleiders begeleiden uw deelnemers naar werk. Voor het beste resultaat koppelen we onze professionals aan die van u. Onze trajectbegeleiders voeren trajecten uit en leiden gaandeweg uw professionals op in de aanpak van Work-Wise Direct. Onze trajectbegeleiders zijn arbeidsmarktspecialisten met ruime ervaring in het toeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien hebben zij de beschikking over een bedrijvennetwerk. Ze kunnen extra ondersteuning zoeken bij (in- of externe) collega’s met specifieke ervaring met zorg, opvang en begeleiding op het gebied van wonen, sociaal netwerk, schuldproblematiek of verslaving.

Meer info?
In-company?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

 

We adviseren u graag

 

 

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise Direct en adviseren we u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

 

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180